Why Not by Emily

Why Not by Emily

Design, Interior, Decoration, DIY, and Photography
Skandinavisk ro/Scandinavian tranquillity (see English below)

PhotographyPosted by Emily Andersen Højrup Sun, January 07, 2018 16:56:52

Jeg holder meget af at tage min cykel og opdage nye skønne naturområder i Silkeborg. Jeg har altid mit kamera med, og det giver mig en utrolig dejlig ro, at jeg kan udfolde min passion for fotografering, samtidig med at jeg nyder at være omgivet af naturen.

Jeg nød roen fra en badebro, hvor jeg kiggede ud på den smukke udsigt ud over en af de mange flotte søer i Silkeborg. Jeg havde taget duftlyset ”Ro” fra Skandinavisk med for at style det lækre lys, som har en fin duft af frisk græs, blade og træ. Duftlyset er 100% vegetabilsk, og der er et flot trælåg, der er indgraveret.


Translation

I am very fond of riding my bicycle and experience the beautiful nature and woods of Silkeborg in Denmark. I enjoy the calm and tranquillity, I find when surrounded by nature, and I really enjoy taking pictures with my camera.

I love the calmness of the lake, while a sit at the jetty admiring the view. I took the scented candle “RO” Tranquillity from the brand Skandinavisk with me. The candle has a scent of fresh grass, leaves and wood, which was perfects because I was surrounded by trees and wood. The scented candle is 100% vegetable, and it has a beautiful engraved beechwood lid.
  • Comments(0)//www.whynotbyemily.com/#post42