Why Not by Emily

Why Not by Emily

Design, Interior, Decoration, DIY, and Photography
PYTT (see English below)

InteriorPosted by Emily Andersen Højrup Wed, January 24, 2018 17:37:37

I et gråvejr som der er lige nu, har jeg bare lyst til at finde et hyggeligt hjørne i lejligheden, hvor jeg kan sidde med et varmt tæppe, en kop varm te og være kreativ.

Pytt laver kvalitetsbevidst og funktionel design, og jeg er ret vild med deres serie af akustikplader. Jeg faldt blandt andet for produktet, fordi man kan udsmykke sit hjem med pladerne, som fås i flere flotte farver med forskellige former.

Jeg synes, at pladerne kunne være gode til at skabe og indikere en hyggekrog. Det virkelig smarte med disse akustikplader er også, at de har flere funktioner, idet de nedsætter rumklang samtidig med, at de kan bruges som opslagstavler.

Jeg kan lige forestille mig sidde i mit hyggehjørne med en stak magasiner, som jeg kunne klippe i og lade mig inspirere af, og at jeg så kunne lave et flot og dekorativt moodboard.

Man kunne også sætte flotte billeder op eller sætte citater op, som inspirerer en. Det er kun kreativiteten, der sætter grænser.

Jeg synes virkelig PYTT er et brand, der er værd at lægge mærke til. De har et bredt udvalg af interiør. PYTT er også et brand, der viser ansvar i forhold til etisk og miljømæssig produktion, hvilket jeg synes er vigtigt at støtte som forbruger.

Du kan læse mere om PYTT på deres hjemmeside: https://pytt-living.com

Facebook: https://www.facebook.com/PYTTLiving/

Instagram: https://www.instagram.com/pyttliving/


Translation

On a rainy day like this I just want to sit in a cosy corner in the apartment with a warm blanket, a hot cup of tea and be creative.

PYTT is a Danish brand, which makes quality and functional design, and I really love their acoustic plates, which control the sound. It would be beautiful to decorate the wall with these acoustic plates, which come in various shapes and colours.

I believe I could create a cosy corner with these acoustic plates, which can be used to noticeboard as well.

I can just imagine myself sitting in a cosy corner with a pile of magazines, where I could cut out pictures and words, which inspired me. I could make a decorative moodboard, where creativity has no limits.

I really like the brand PYTT and their beautiful products. PYTT has thought of ethical and environmental issues, so the products are produced responsibly. I think it is important as a consumer to support a brand like PYTT.

You can read more about PYTT at their homepage: https://pytt-living.com

Facebook: https://www.facebook.com/PYTTLiving/

Instagram: https://www.instagram.com/pyttliving/  • Comments(0)//www.whynotbyemily.com/#post44