Why Not by Emily

Why Not by Emily

Design, Interior, Decoration, DIY, and Photography
Bullet Journal februar/ Bullet Journal February (see English below)

DIYPosted by Emily Andersen Højrup Sun, February 04, 2018 15:35:57

Jeg har nu været i gang med Bullet Journal i en måned. Jeg synes, det er sjovt og et hjælpsomt værktøj for mig. Jeg synes, det er ret fedt, at man selv kan skabe sin kalender og planlægning for hver enkelt måned. Jeg tænker også, at Bullet Journal vil give anledning til, at jeg får tegnet noget mere. Jeg nyder meget at tegne, det giver mig en ro, men det kan være svært at finde tid til det. Jeg har nu været igennem januar måned, og jeg er kommet et skridt videre for at finde ud af, hvordan jeg kan sætte min bullet journal layout op for februar.

Bullet Journal er helt nyt for mig, så jeg ser det som en proces, hvor jeg skal finde ud af, hvad der virker bedst for mig. Det er derfor vigtigt, at jeg ikke sammenligner mig med andre, og at jeg ikke bliver skuffet, hvis jeg ikke kan gøre det lige så pænt som andre. Jeg kan sagtens lade mig inspirere af andre i forhold til at finde frem til, hvad der virker bedst for mig.

Jeg kunne se, at Uni pin fine line fra Mitsubish pencil 03, som jeg brugte til Bullet Journal fra januar, går igennem siderne, da jeg har tendens til at trykke lidt hårdt, når jeg skriver. Derfor har jeg valgt bagerst i min leuchtturm1917 dotted at teste mine Mitsubish pencils, kuglepenne, tusser, farveblyanter m.m, for at se, hvordan papiret reagerer.

Jeg har fundet ud af, at tracker i forhold til motion, blog og Instagram ikke virker for mig lige nu. Jeg tænker dog, at man skal vænne sig til at bruge en Bullet Journal. Det kan derfor være, at jeg prøver at lave en tracker om blog, motion og Instagram senere. Jeg synes dog min tracker for budget virkede ret godt, så den skal helt sikkert også være en del af mit layout i februar.

Jeg er ikke så vild med blandingen af engelsk og dansk, så jeg har valgt, at jeg generelt vil skrive på dansk. Jeg bruger dog stadigvæk ordet tracker, da jeg ikke kan finde et passende ord på dansk.

Jeg holder utrolig meget af at hygge med en god kop te, så jeg har derfor virkelig meget te. Jeg vil derfor lave en liste, hvor jeg vurderer min te i min Bullet Journal.

Jeg håber nogle af de overvejelser, jeg har gjort mig kan være til gavn for dig. Du må meget gerne kommentere og komme med tips i forhold til Bullet Journal.


Translation

I have started Bullet Journaling, because it could be a helpful tool for me. It is also fun to create my own calendar, schedule and trackers every month. I also hope Bullet Journaling will help me to draw a bit more, I really love to draw and it is so calming for me. I started my Bullet Journal in January, so it has been a month now. I am in an experimenting phase, where I am deciding, what works best for me.

Bullet Journal is very new to me, so I look at Bullet Journaling as a process. I need to find out, what works best for me by experimenting with various layouts. I have only just started Bullet Journaling, and I think it is very important that you do not compare your work to others in this beginning phase. I have seen a lot of YouTube-videos about Bullet Journaling, and I have seen a lot of beautiful pictures of Bullet Journaling that I really wish I could make. But I also know that I have to practice, and that these videos and pictures are just for inspiration, I cannot expect to make such a beautiful Bullet Journal not yet anyway. But I am hopeful, and I will practice – particularly my handwriting, I would love to make calligraphy.

In my Bullet Journal for January I saw that the pen I used bleed though the paper, so I have decided to test all my different pens, coloured pencils and marker pens to see, how they react on the paper in my Leuchtturm1917 dotted

I do not like that the headlines are in English as my writing in general is in Danish, so I have chosen only to write in Danish. However, I will still use the word tracker, because I cannot find a better word in Danish.

I have decided to make a list, where I evaluate my tea, I have so much tea, because I enjoy a warm cup of tea, it is so cosy. I thought it could be fun to see, which tea I prefer.

I hope some of my considerations will help you, if you like my just started Bullet Journaling. I would love if you would comment and share your tips for Bullet Journaling.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.